SNA HOUDT KOPPOSITIE IN KENNEMER DAMKRING

In een spannende wedstrijd tegen DOS uit Sint Pancras is SNA er in geslaagd de voorsprong op Heiloo aan kop te handhaven. Met nog 2 wedstrijden voor de boeg staat SNA nu 2 punten los. Toch leek het daar in het begin van de wedstrijd niet op, omdat Wart begon met een nederlaag tegen mevr. Smit. De dames waren trouwens goed op dreef, want Puck trok dit weer recht door M.Groot aan haar zegekar te binden. Luuk en Jelle scoorden beiden een remise, waardoor bij de rust de stand 5-5 was.

Na de pauze moesten de senioren nog even stevig aan de bak. Jan Algra gaf het goede voorbeeld door een voorstel tot remise van Gerard Kiewitt af te wijzen en gedecideerd te winnen (8-5). Coach Aarts had speciaal voor deze wedstrijd Arnoud Rood uitgenodigd om op bord 1 plaats te nemen. Na een positionele misser van voorzitter F. Zuurbier maakte Arnoud het met een forcing af (11-5). Jan Tol bereikte een evenwichtige remise tegen G.Smit (12-6). Jan Bravenboer leek in de problemen, maar wist deze keurig op te lossen. Eindstand 13-7.

De uitslagen:

1. Arnoud Rood F.Zuurbier 3-0