SNA 3 KAMPIOEN IN DE EERSTE KLASSE

Na een spannende wedstrijd maandag 19 maart is SNA 3 door een 5-3 overwinning op Zaanstreek 2 kampioen van de eerste klasse Noord-Holland geworden. SNA 3 scoorde 10 punten uit 8 wedstrijden en kan niet meer achterhaald worden door concurrent Almere. Het team van coach Algra mag nu volgend jaar excelleren in de provinciale hoofdklasse. Daar komt het dan o.a. SNA 2 tegen, dat hopeloos gedegradeerd is uit de ereklasse!

Jan Bravenboer kreeg de punten in de schoot geworpen na een blunder van Cees van den Berg (2-0). Jan Algra speelde te lang door op een zetje, waardoor ook hij misgreep en het cadeautje teruggaf (2-2). Kevin van Langen speelde op bord 1 een gedegen partij, die keurig in remise eindigde (3-3). Alle aandacht ging toen naar de partij tussen Exuperry en Aart van Dijk. De provinciaal secretaris spartelde nog lang tegen, zelfs in een 4 om1, maar Exuperry gaf geen krimp en tikte bekwaam zijn partij naar winst! En zo werden de mannen van Algra kampioen!!

De mannen van Zaanstreek 3 keken alles met genoegen aan, want zij zijn nu voor Zaanstreek 2 geeindigd.

WhatsApp Image 2018 03 20 at 21.02.01

Brochure