Coach: Steven Wijker

StandSpeelschema

Mitchel komt zijn bed uit, en helpt SNA aan een punt

Mitchel suggereerde dat de kop van dit verslag ‘niet verslapen Mitchel levert SNA een punt op’ moest zijn. Daar was ik het niet helemaal mee eens. Mitchel kwam weliswaar opdagen, maar nog steeds niet op de afgesproken tijd van kwart voor 12. Toen onze voorzitter om 5 voor 12 dan maar belde waar hij nu weer uithing kreeg hij te horen dat Mitchel wat vertraging had opgelopen omdat hij ‘voor een stoplicht stond’. Die ondingen gaan inderdaad wel eens op rood.

Toen Mitchel...

Continue Reading

Zwak SNA 1 keihard onderuit tegen koploper

Het eerste tiental van SNA heeft afgelopen zaterdag een keiharde nederlaag moeten incasseren tegen koploper Van Stigt Thans (7-13). Tegenover 3 nederlagen wist het team van coach Ivo de Jong geen enkele overwinning te zetten.

SNA was weliswaar wat gehavend aan de wedstrijd begonnen, door het...

Continue Reading

Goed begin toch niet halve werk

SNA 1 heeft tegen middenmoter Apeldoorn even geroken aan een goed resultaat.

Ivo de Jong won al snel van invaller Cees Groen.

Toen even later ook de Russische ex-wereldkampioen Alexander Schwarzman zijn zevende achtereenvolgende overwinning liet aantekenen, stond SNA 1 met 4-0 voor.

Guido...

Continue Reading

OPSTELLING GOED OF OPSTELLING GOED FOUT

Als coach ben je weken zoet met de ideale opstelling. Ten eerste moet je genoeg mensen achter de borden zien te krijgen en dan nog de poppetjes op de juiste plek zetten. Wat als je dat wat in je hoofd zit ook uitkomt maar dat het achteraf totaal niet gewerkt heeft? Volgende keer laat ik mijn...

Continue Reading

De dag van Sierd

SNA Hoogeveen3.2

In sport heb je soms onverwachte helden. Veteraan Roger Federer won vorige week na een halfjaar inactiviteit zijn eerste Grandslam sinds 2012. Een totale verrassing. Tegen Hoogeveen hadden wij ons eigen Federer-momentje. Sierd van Randen, die voor het laatst in het eerste speelde toen Federer net...

Continue Reading

'Roetveeg' dag SNA1

‘Roetveeg’ dag voor SNA 1

Zaterdag 27 november traden we tegen Van Stigt Thans aan.
Hiervoor moesten we helemaal naar Schiedam toe gaan.
Wij hadden als doel hier ons mannetje te staan,
maar VST deed ons flink afgaan.

De morgen begon al met wat problemen in de logistiek,
wat al direct...

Continue Reading