Deelnemers

Informatie

16e Oud of Nieuw sneldamtoernooi van SNA

Hierbij nodigen we je uit voor de zestiende editie van het Oud of Nieuw sneldamtoernooi van SNA.
Toernooi informatie:
Datum 28 dec
Adres Bergmolen 13 C.Huygenscollege
Postcode 1703 NX
Plaats Heerhugowaard
Zaal open 9.30
Aanvang 10.30
Sluiting 17.30
WEDSTRIJDVOORWAARDEN
Dit sneldamtoernooi wordt gespeeld in zes groepen, namelijk ereklasse, hoofdklasse, 1e klasse, 2e klasse, huisdammers en een jeugdgroep. Het speeltempo bedraagt 5 minuten en 3 seconden per zet per speler per partij. Bij gelijk eindigen op plaatsen die voor een geldprijs in aanmerking komen, wordt steeds een partij van 3 minuten per speler per partij gespeeld tot er een winnaar is. Arbitrage aanvragen is niet mogelijk. Het organisatiecomité doet wel een beroep op uw sportiviteit. Voor het overige worden de wedstrijdvoorwaarden van de KNDB gehanteerd. Per groep is tenminste één groepsleider aanwezig. De organisatie behoudt zich het recht voor om het aantal groepen en de bedenktijd aan te passen.
INSCHRIJFGELD 
Het inschrijfgeld voor de ereklasse bedraagt €10,-,Ook voor GMI s en MI s voor de hoofdklasse €7,50, voor de 1e klasse, 2e klasse en huisdammers €5,-, en voor de jeugdgroep €2,50. Het inschrijfgeld dient voor aanvang van het toernooi, doch uiterlijk 10.30 uur voldaan te zijn.
PRIJZEN
Het prijzengeld is als volgt verdeeld:
 
EREKLASSE
HOOFDKLASSE
1e KLASSE
2e KLASSE
HUISDAMMERS
1e prijs

100,-

75,-

40,-

40,-

15,-

2e prijs

60,-

35,-

20,-

20,-

10,-

3e prijs 30,- 15,- 10,- 10,- 5,-

Voor de jeugdgroep zijn andere prijzen beschikbaar. Afhankelijk van het aantal deelnemers behoudt de organisatie zich het recht voor het prijzengeld aan te passen.

INSCHRIJVEN
U kunt zich tot de dag vóór aanvang inschrijven tot 18.00 uur per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v uw voor- en achternaam, woonplaats, emailadres, rating en de door u gewenste groep. U kunt ook het online inschrijfformulier invullen via door hier te klikken. Uw inschrijving wordt dan direct verwerkt op de deelnemerslijst. Telefonisch aanmelden kan bij Bertus Groot op telefoonnummer 072-5743731. Inschrijvingen op de wedstrijddag zelf worden niet verwerkt en de organisatie behoudt zich het recht voor u in een andere groep in te delen. Op bovengenoemde website van onze club vindt u aanvullende informatie over ons toernooi.
 
Namens het organisatiecomité,

Bertus Groot .Exuperry Mwenedata
031

10e Oud of Nieuw Toernooi van SNA

Hierbij nodigen wij u graag uit voor de tiende editie van het Oud of Nieuw Sneldamtoernooi van SNA. Dit toernooi wordt gehouden op woensdag 28 december 2011 en vindt plaats in het C. Huygenscollege, Bergmolen 13   1703 NX (tegenover winkelcentrum Middenwaard – zelfde gebouw als voorheen, echter alleen andere ingang) te Heerhugowaard.

Het toernooi begint om 10.30 uur. De prijsuitreiking zal rond 17.00 uur plaatsvinden.

Wedstrijdvoorwaarden

Dit sneldamtoernooi wordt gespeeld in vijf groepen, namelijk hoofdklasse, 1e klasse, 2e klasse, huisdammers en een jeugdgroep. Het speeltempo bedraagt 5 minuten en 3 seconden per zet per speler per partij. Bij gelijk eindigen op plaatsen die voor een geldprijs in aanmerking komen, wordt steeds 1 partij van drie minuten per speler per partij  gespeeld tot er een winnaar is. Arbitrage aanvragen is niet mogelijk; het organisatiecomité doet wel een beroep op uw sportiviteit. Voor het overige worden de wedstrijdvoorwaarden van de KNDB gehanteerd. Per groep is tenminste één groepsleider aanwezig. De organisatie behoudt zich het recht voor om het aantal groepen en de bedenktijd aan te passen.

Inschrijfgeld 

Het inschrijfgeld voor de hoofdklasse bedraagt  € 10,-, voor de 1e klasse € 7,50, voor de 2e klasse en huisdammers € 5,- en voor de jeugdgroep 2,50. Het inschrijfgeld dient voor aanvang van het toernooi, doch uiterlijk 10.30 uur voldaan te zijn.

Prijzen

Het prijzengeld is als volgt verdeeld:

 

Hoofdklasse

1e klasse

2e klasse

Huisdammers

1e prijs

€ 200,-

€ 80,-

€ 60,-

30,-

2e prijs

€   90,-

€ 40,-

€ 30,-

€ 20,-

3e prijs

€   45,-

€ 30,-

€ 20,-

15,-

4e prijs

€   20,-

€ 20,-

€ 15,-

10,-

5e prijs

€   10,-

€ 10,-

€   5,-

5,-

Voor de jeugdgroep zijn andere prijzen beschikbaar. Afhankelijk van het aantal deelnemers behoudt de organisatie zich het recht voor het prijzengeld aan te passen.

Inschrijven

U kunt tot dinsdag 27 december a.s. 18.00 uur inschrijven per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw voor- en achternaam, woonplaats, e-mailadres, rating en de door u gewenste groep. Telefonisch aanmelden kan bij Bertus Groot, telefoonnummer 072 – 5743731. Of u kunt hier klikken voor het online inschrijfformulier!

 Inschrijvingen op de wedstrijddag worden niet verwerkt en de organisatie behoudt zich het recht voor u in een andere groep in te delen.

Op onze website kunt alles blijven volgen!

Ook deze keer gaan wij weer uit van een gezellig en sportief toernooi!

Namens het organisatiecomité,

Erik van Kampen

Coen Jong

Bertus Groot