Coach: Jan Groeneweg

Stand

SpeelschemaSNA op dreef in de provinciale Ereklasse

Ivo en Mitchel deden laat  afbericht, waarschijnlijk werden ze in een afgelegen trainingsoord geheel in beslag genomen door de voorbereidingen op het WK-junioren, waar Mitchel begin november aan deelneemt.

Ivo wist Mike Koopmanschap over te halen om een avondje uit te gaan in een go-centrum.

Damliefhebber Guido Verhagen was natuurlijk bereid om coach Jan uit de problemen te helpen en deel te nemen aan de avontuurlijke avondreis naar Amstelveen.

Mike wist tegen Thijmen Stobbe met een venijnig offer schijfwinst af te dwingen en even later noteerden we 2 punten.

Coach Jan is in goede vorm, met gedegen aanvalsspel pakte hij de belangrijke zwarte velden 27 en 28 en even later had hij de overwinning op Frank Zwerver te pakken.

Guido en Peter van Heun hielden elkaar aardig in evenwicht, met een terechte remise als uitslag. De overwinning van SNA was een feit.

Theo stond tegen Paul Lohuis lange tijd wel goed, maar in de tijdnoodfase ging het ergens mis, hij kwam in een nadelig eindspel terecht. Hij ging er nog eens goed voor zitten, maar kon geen sluitende remise vinden.

Na nog een paar zetten bood Paul opeens remise aan, Theo sprong bijna over tafel om dit meteen te accepteren, waamee de eindstand 2-6 bereikt was.