Coach: Jan Groeneweg

Bertus Groots

Afgelopen zaterdag wachte ons weer een wedstrijd aan het einde van de wereld ,met de boot vanaf cap fininstherre ,naar het eiland Texel. Aangekomen bij ons viersterren speellokaal, stond ons aller bekende,door vijanden gevreesde Bertus, al klaar om zijn tegenstander ,Jos de Wolf te verpulveren..WAt hij ook deed, wat we verder nog enige tijd konden aanhoren. Ivo vervolgens wist een van de gerenomeerde dammers van SNAfrika, Savane te verslaan,maar had daar in het eindspel nog wel de hulp van zijn tegenstander bij nodig..Piet Bakelaar wist alle valletjes van Jan te omzeilen, en uiteindelijk resuteerde dit in remise. Theo tenslotte, speelde weer wilt west, kon aan het eind nog winnen,maar liet dit lopen..Hierdoor hebben we net niet 020 bijgehaald met de bordpunten. Na nog  eindeloze analiezes onder leiding van Bertus, konden we met de boot van 5 weer terug keren naar het vaste land, op naar de volgende wedstrijd, de 21e tegen Ruph" s Diemen. Tot dan!

Texboot