Coach: Jan Groeneweg

Stand

SpeelschemaOverspel

Afgelopen donderdag een belangrijke stap gezet naar een provinciaal kampioenschap, door met 8-0 te winnen van Zaanstreek.

De tegenstanders op de eerste 3 borden leken aardig te worden overspeeld... Op bord 1 sloot Ivo Piet Smit zijn lange vleugel op, en liet hem niet meer ontsnappen, tewijl op bord 2 Mitchel allerlei valletjes in zijn stand had tegen Paul Teer, die zijn weg niet kon vinden tussen alle mat dreigingen en de punten aan Mitchel moest laten. Al 4-0 derhalve...

Theo had tegen Barbara Graas een zetje ingevlochten,waarmee hij een schijf won,en later de partij.6-0. Ikzelf tenslotte had het wat minder makkelijk, mogelijk door mijn mindere klasse, maar kreeg op het eind een klein voordeeltje, niet genoeg voor winst normaal, ware het niet dat tegenstander Martin Berends de laatste zet een enorme blunder maakte, waardoor ik alsnog won, en we 8 bordpunten konden bijschrijven in de race om het kampioenschap. Nog 1 wedstijd te gaan tegen Almere, en wie weet, een kampioensfeestje, waarbij de coach op de schouders kan?!