Informatie

COACH: COEN JONG 

Ook dit seizoen neemt onze damclub weer deel aan de zaalvoetbalcompetitie van de Stichting Recreatievoetbal Heerhugowaard. Uitgebreide informatie over de competitie kun je vinden op de website www.recreatievoetbal.nl.
Onze selectie is een elftal en bestaat uit de dammers Ivo de Jong (keeper), Arnoud Rood, Dave Bleeker, Erik van Kampen, Guido Verhagen, Stan Brink en Timo Kuipers. De overige spelers zijn Benno van Straten (aanvoerder), Joost Ligthart (vriend van Benno), Ruben Kuipers (inderdaad de broer van) en Stanley Soosaipillai (vriend van Dave). 
De wedstrijden duren 40 minuten en vinden plaats in de Deimoshal en de Waardergolf. De meeste wedstrijden vinden plaats op dinsdag- of woensdagavond. Het complete speelschema vind je hieronder, maar kun je ook op de kalender zien op de website van onze damclub.
Via de website houden we jullie op de hoogte van onze verrichtingen en jullie kunnen onze prestaties verbeteren door ons team komen aanmoedigen. De toegang is altijd gratis!
team20122013
 
 sna M

Zaalvoetballers SNA morsen dure punten in de strijd om te titel

Het zaalvoetbalteam van SNA is in de thuiswedstrijd tegen middenmoter  L’Arcade niet verder gekomen dan een teleurstellend gelijkspel (3-3).  Opmerkelijk genoeg was de uitwedstrijd tegen L’Arcade óók al in een 3-3 gelijkspel geëindigd. Door de resultaat staat SNA inmiddels 6 punten achter koploper Jan Sprenkeling Square, en lijkt de titel enigszins uit beeld te raken. Desondanks staat SNA nog steeds op een keurige derde plaats, en doet SNA nog volop mee voor de promotieplekken. 

Ondanks de soms wat kritische geluiden op de tribune (lees: de geblesseerde keeper Arnoud R. ), laat SNA het hele seizoen al zeer behoorlijk voetbal zien, en ook tegen L’Arcade waren er voldoende mogelijkheden voor een overwinning. Door enkele persoonlijke fouten en een ongelukkig scoreverloop, kwam het tegen L’Arcade echter niet helemaal uit de verf. SNA kwam zelfs tot drie maal aan toe op achterstand, maar wist door doelpunten van Timo Kuipers, Marc Roeleveld en Dave Bleeker (de enige Feyenoorder die in 2016 nog wél het net weet te vinden….) ook driemaal langszij te komen. 

Het belooft  nog een spannend slot van de competitie te worden.  SNA heeft daarbij onder meer nog wedstrijden tegen de nummers 1 en 2 voor de boeg. De komende wedstrijd zal plaatsvinden op woensdag 2 maart om 22:15 uur in de Deimoshal. Blijf wakker, en komt dat zien!