Informatie

COACH: COEN JONG 

Ook dit seizoen neemt onze damclub weer deel aan de zaalvoetbalcompetitie van de Stichting Recreatievoetbal Heerhugowaard. Uitgebreide informatie over de competitie kun je vinden op de website www.recreatievoetbal.nl.
Onze selectie is een elftal en bestaat uit de dammers Ivo de Jong (keeper), Arnoud Rood, Dave Bleeker, Erik van Kampen, Guido Verhagen, Stan Brink en Timo Kuipers. De overige spelers zijn Benno van Straten (aanvoerder), Joost Ligthart (vriend van Benno), Ruben Kuipers (inderdaad de broer van) en Stanley Soosaipillai (vriend van Dave). 
De wedstrijden duren 40 minuten en vinden plaats in de Deimoshal en de Waardergolf. De meeste wedstrijden vinden plaats op dinsdag- of woensdagavond. Het complete speelschema vind je hieronder, maar kun je ook op de kalender zien op de website van onze damclub.
Via de website houden we jullie op de hoogte van onze verrichtingen en jullie kunnen onze prestaties verbeteren door ons team komen aanmoedigen. De toegang is altijd gratis!
team20122013
 
 sna M

Knappe overwinning zaalvoetbalteam SNA

Het zaalvoetbalteam van SNA heeft een knappe 5-1 overwinning behaald op het op de vierde plaats staande sterke team van Jos Kamp Assurantiën 2. Met nog één ronde te spelen kan het team via een beslissingswedstrijd nog altijd promoveren, maar heeft dit helaas niet meer in eigen hand.

De vorige ontmoeting tegen deze sterke tegenstander werd met een defensieve strategie overtuigend gewonnen en er werd besloten om deze tactiek opnieuw uit te proberen. Het was ook nu weer succesvol en SNA raakte dan ook niet in paniek toen de tegenstander ons vanaf het beginsignaal al onder druk zette. In tegenstelling tot een aantal ander wedstrijden, werden er nu geen opbouwfouten gemaakt en werd de vaardige tegenstander geen ruimte geboden. Ook kwam SNA er door enkele goede uitworpen van Arnoud en keurig uitverdedigen via de flanken zo nu en dan gevaarlijk uit en dat leidde tot prima doelpunten van Dave en Timo.

Halverwege de wedstrijd leek het erop dat de tegenstander het hoge tempo niet kon volhouden en kwam de wedstrijd meer in evenwicht. Nadat de tegenstander een grote kans voor een leeg doel had gemist (zelfs Vincent Bijlo zou deze hebben gemaakt), besliste Dave even later al het duel. Alle credits voor dit doelpunt moeten echter gegeven worden aan Timo, want zijn dieptepass was van een ongekende schoonheid!

Vlak voor tijd wist Jos Kamp Assurantiën 2 dan toch Arnoud een keer te verschalken, maar even later vergrootte de sterk spelende Timo alweer de voorsprong. In de laatste seconden ging Erik er ook nog een keer alleen vandoor en rondde koelbloedig af.

Met een voorlopige vijfde plaats op de ranglijst kunnen we nu al terugkijken op een goed seizoen. Op woensdag 25 mei a.s. spelen we om 21.35 uur in de Deimoshal onze laatste (?) competitiewedstrijd. Bij een overwinning en puntenverlies van concurrent L’Arcade, kunnen we via een beslissingswedstrijd alsnog promoveren!