Informatie

COACH: COEN JONG 

Ook dit seizoen neemt onze damclub weer deel aan de zaalvoetbalcompetitie van de Stichting Recreatievoetbal Heerhugowaard. Uitgebreide informatie over de competitie kun je vinden op de website www.recreatievoetbal.nl.
Onze selectie is een elftal en bestaat uit de dammers Ivo de Jong (keeper), Arnoud Rood, Dave Bleeker, Erik van Kampen, Guido Verhagen, Stan Brink en Timo Kuipers. De overige spelers zijn Benno van Straten (aanvoerder), Joost Ligthart (vriend van Benno), Ruben Kuipers (inderdaad de broer van) en Stanley Soosaipillai (vriend van Dave). 
De wedstrijden duren 40 minuten en vinden plaats in de Deimoshal en de Waardergolf. De meeste wedstrijden vinden plaats op dinsdag- of woensdagavond. Het complete speelschema vind je hieronder, maar kun je ook op de kalender zien op de website van onze damclub.
Via de website houden we jullie op de hoogte van onze verrichtingen en jullie kunnen onze prestaties verbeteren door ons team komen aanmoedigen. De toegang is altijd gratis!
team20122013
 
 sna M

Zaalvoetbalteam SNA laat unieke kans op promotie liggen

Na een enerverende laatste ronde in de zaalvoetbalcompetitie staan de zaalvoetballers van SNA uiteindelijk toch met lege handen. Door de verrassende nederlaag van concurrent L’Arcade had het team ineens alles weer in eigen hand, maar de benodigde overwinning met minimaal vier doelpunten verschil kwam er niet.

Vooraf werden de kansen niet al te hoog ingeschat: de grootste concurrent had een punt meer en speelde in de laatste ronde tegen het al gedegradeerde Stukadoorsbedrijf Den Nijs. Bij een overwinning van L’Arcade zou alles dus al beslist zijn, maar zij verloren zeer verrassend met 4-5. Waar echter geen rekening mee werd gehouden, was de monsterscore van Jos Kamp Assurantiën 2. Hierdoor moest een overwinning met minimaal vier doelpunten verschil behaald worden op het bescheiden team van Esdegé-Reigersdaal, om zo Jos Kamp Assurantiën 2 op doelsaldo nipt voor te blijven.

SNA trad aan in zijn sterkste opstelling en kende een droomstart: na amper acht minuten stond het team al met 2-0 voor en leek de kans op promotie binnen handbereik. De gekozen tactiek van het onder druk zetten van de tegenstander en een hoog baltempo leek te werken! Helaas werd het spel hierna al snel veel slordiger, de tegenstander kreeg ook kansen en wist te scoren. Het frivole spel van SNA in de beginfase was hierna voorgoed verdwenen, maar op karakter werd toch weer de marge vergroot. Na weer een onoplettendheid in de verdediging viel echter al weer snel de aansluitingstreffer (3-2).

Hierna creëerde SNA toch nog kans op kans, kwam op 4-2 en raakte ook nog eens diverse malen het houtwerk. In de slotfase werd alles op alles gezet om de benodigde twee doelpunten alsnog te maken, maar helaas vielen deze aan de andere kant en zo werd er dus zelfs niet eens gewonnen. Hierdoor mag Jos Kamp Assurantiën 2 nu een beslissingswedstrijd om promotie spelen, de tegenstander waar nota bene in de competitie twee keer ruim van werd gewonnen.

Toch kunnen we terugzien op een geslaagd seizoen. In ons eerste jaar in poule C werd een verdienstelijke vijfde plaats behaald en we gaan er alles aan doen om komend seizoen wèl te promoveren.