Informatie

COACH: COEN JONG 

Ook dit seizoen neemt onze damclub weer deel aan de zaalvoetbalcompetitie van de Stichting Recreatievoetbal Heerhugowaard. Uitgebreide informatie over de competitie kun je vinden op de website www.recreatievoetbal.nl.
Onze selectie is een elftal en bestaat uit de dammers Ivo de Jong (keeper), Arnoud Rood, Dave Bleeker, Erik van Kampen, Guido Verhagen, Stan Brink en Timo Kuipers. De overige spelers zijn Benno van Straten (aanvoerder), Joost Ligthart (vriend van Benno), Ruben Kuipers (inderdaad de broer van) en Stanley Soosaipillai (vriend van Dave). 
De wedstrijden duren 40 minuten en vinden plaats in de Deimoshal en de Waardergolf. De meeste wedstrijden vinden plaats op dinsdag- of woensdagavond. Het complete speelschema vind je hieronder, maar kun je ook op de kalender zien op de website van onze damclub.
Via de website houden we jullie op de hoogte van onze verrichtingen en jullie kunnen onze prestaties verbeteren door ons team komen aanmoedigen. De toegang is altijd gratis!
team20122013
 
 sna M

SNA koploper in poule C na 13-0 overwinning!

Het zaalvoetbalteam van SNA heeft afgelopen donderdag gehakt gemaakt van het team De heertjes / Albino trouwringen 2. Onder het toeziend oog van vele supporters won SNA met maar liefst 13-0. Overigens was er maar één enkele supporter aanwezig voor SNA (Kees B.) en hebben de overige supporters alleen eventjes kunnen klappen voor dat ene schot dat wel of niet op de paal belandde achter Arnoud Rood, onze betrouwbare keeper, die dit seizoen vooralsnog zeker kan zijn van een basisplaats.

Arnoud speelde deze wedstrijd (ook naar eigen zeggen) foutloos, maar had dan ook echt helemaal niets te doen: hij vroeg Kees B. om een bakkie koffie en besloot deze in alle rust (tijdens de wedstrijd) buiten de zijlijnen op te drinken. Aangezien SNA hoog druk zette en het spel zich voornamelijk afspeelde op de helft van de tegenstander kwam Arnoud tijdens deze actie niet in de problemen.

De vier oefenwedstrijden voorafgaand aan donderdag hebben duidelijk zijn vruchten afgeworpen. SNA kon de tegenstander gedurende de hele wedstrijd onder druk houden en de spelers konden elkaar moeiteloos vinden. De ene na de andere weergaloze actie, pass en goal vlogen de vele supporters, en Kees B. om de oren. Zelfs de mensen van de zaaldienst hadden moeite om alle doelpunten bij te houden. De goals werden eerlijk verdeeld over de veldspelers van SNA. Timo en Falco scoorden een hattrick, Stanley en Erik en Dave vonden twee keer het net, terwijl Marc één keer scoorde met een vernietigend afstandschot.

Coach Jong, die zijn ploeg voor het eerst zag winnen in een eerste speelronde, kan dan ook zeer tevreden zijn over de conditie van zijn spelersmateriaal en het 'tikkie takka' voetbal dat zij lieten zien.

De volgende wedstrijd is alweer op dinsdag 13 september om 19.35 in de Waardergolf. We spelen dan tegen de vage kennissen van Dick, dus komt dat zien!