Informatie

COACH: COEN JONG 

Ook dit seizoen neemt onze damclub weer deel aan de zaalvoetbalcompetitie van de Stichting Recreatievoetbal Heerhugowaard. Uitgebreide informatie over de competitie kun je vinden op de website www.recreatievoetbal.nl.
Onze selectie is een elftal en bestaat uit de dammers Ivo de Jong (keeper), Arnoud Rood, Dave Bleeker, Erik van Kampen, Guido Verhagen, Stan Brink en Timo Kuipers. De overige spelers zijn Benno van Straten (aanvoerder), Joost Ligthart (vriend van Benno), Ruben Kuipers (inderdaad de broer van) en Stanley Soosaipillai (vriend van Dave). 
De wedstrijden duren 40 minuten en vinden plaats in de Deimoshal en de Waardergolf. De meeste wedstrijden vinden plaats op dinsdag- of woensdagavond. Het complete speelschema vind je hieronder, maar kun je ook op de kalender zien op de website van onze damclub.
Via de website houden we jullie op de hoogte van onze verrichtingen en jullie kunnen onze prestaties verbeteren door ons team komen aanmoedigen. De toegang is altijd gratis!
team20122013
 
 sna M

SNA handhaaft koppositie na eenvoudige overwinning (5-0)

De zaalvoetballers van SNA hebben wederom een glansrijke overwinning geboekt in de Appel Notarissen Cup. Het team van Dick’s Vage Kennissen was vol-sla-gen kansloos tegen het ontketende team van coach Coen Jong (5-0).

In het eerste deel van de wedstrijd werd de druk langzaam opgevoerd door SNA, en werden de vage kennissen van Dick langzaam gesloopt. Toen na 24 minuten de eerste treffer werd aangetekend door Falco Hoekstra was het pleit beslecht, en liep SNA door doelpunten van Marc Roeleveld (2) , Timo Kuipers en nogmaals Falco Hoekstra uit naar een gemakkelijke overwinning.

De komende 2 weken staan er geen wedstrijden op het programma, en dus kan SNA nog eens extra lang genieten van de koppositie. Op 28 september moeten de heren echter weer scherp zijn, want dan staat de topper tegen Jos Kamp Assurantiën op het programma, en Jos Kamp Assurantiën kan daarbij de koppositie overnemen. Volgens coach Jong ‘winnen we altijd van Jos Kamp’ en dus kan er niet zo veel gebeuren (hoewel de stelling van coach Jong naar verluidt wel enige feitelijk grondslag mist…)

U bent van harte welkom op 28 september 2016 om 20:55 in de sfeervolle Deimoshal. Toegang gratis!